Tietoa meistä 2019-05-13T14:29:03+03:00

GREEN ROCK TARINA

Olemme Suomalainen, kasvava ja kansainvälistyvä jätevesijärjestelmien asiantuntija.  Valikoimamme koostuu kehittämistämme ja valmistamistamme tuotteista, jotka ovat hyväksi havaittuja jo vuodesta 1998 alkaen. Niitä on valmistettu jo yli 30.000 kpl ja niitä on viety 28 maahan.

Tuotevalikoimastamme löytyy jätevesijärjestelmiä uudisrakentajille, saneerausrakentajille, omakotitaloihin, vapaa-ajan asunnoille, kesämökeille, leirikeskuksille, leirintäalueille, kyläyhteisöille, rivitaloihin ja kaikille, jotka tarvitsevat ratkaisua jätevesien hallittuun ja laadukkaaseen puhdistukseen kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella.  Tuotteemme ovat osa kiinteistön hyvin toimivaa talotekniikkaa.

Kaikessa toiminnassamme on taustalla intohimo valmistettavia tuotteita ja hyvää asiakastyytyväisyyttä kohtaan, sekä jatkuvia panostuksia tuotekehitykseen ja hyvään laatuun.  Green Rock IISI tuotemerkki on alansa pioneereja ja on jo vuosia tuonut aktiivisesti uusia innovaatioita markkinoille sekä miellyttänyt lukuisia asiakkaitaan ja meitä tekijöitä, joilla on pitkäaikainen suhde suunnitteluun, tuotekehitykseen, valmistukseen ja markkinointiin jätevesijärjestelmien tuottajina.
Kaikessa tekemisessä meitä ohjaa tinkimätöin tavoite; Jätevesiremontin pitää olla IISI. Ammattilaiselta luotettavasti, yksinkertaisesti ja helposti kaikille asiakkaille.

Tuotteemme löytyvät asiantuntevien jälleenmyyjiemme myymälöistä Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Rekisteriseloste
Tietosuojaseloste