Takuu 2017-02-27T15:39:45+03:00

TAKUU

GREEN ROCK IISI – puhdistamoilla on kahden vuoden laitetakuu ostopäivästä alkaen. Rekisteröi takuu heti oston jälkeen palauttamalla tuotteen mukana tuleva takuukortti tai täyttämällä pyydetyt tiedot alla olevaan sähköiseen lomakkeeseen.

Takuuseen sisältyvät rakenne- ja valmisteviat, jotka on ilmoitettu valmistajalle takuuaikana kirjallisesti ja jotka valmistaja on todennut.
Valmistajan vastuu ei koske tuotteen normaalia kulumista, huononemista tai ulkopuolisista syistä johtuvia vahinkoja ja välillisiä kustannuksia. Takuuseen eivät myöskään sisälly viat, jotka johtuvat virheellisestä tuotteen sijoittelusta, varastoinnista, asennuksesta, käytön huolimattomuudesta tai huollon laiminlyömisestä. Takuun voimassaolo raukeaa, mikäli tuotteeseen on asennettu muita kuin IISI – komponentteja.

Kuljetusvauriot eivät kuulu takuun piiriin. Kuljetusta vastaanotettaessa on tarkistettava tuotteen kunto ja mikäli siinä havaitaan vaurioita, niin ne on merkittävä rahtikirjaan ja haettava korvausta kuljetusliikkeeltä.

Säilytä ostokuitti ja suosittelemme, että dokumentoit asennuksen eri vaiheet valokuvin. Säilytä niitä yhdessä puhdistamopäiväkirjan kanssa.


GREEN ROCK IISI TAKUUKORTTI

Jos olet ostanut GREEN ROCK IISI tuotteen, niin rekisteröi takuu täyttämällä alla olevat tekstikentät ja painamalla ”Lähetä”. Mikäli olet ostanut useita tuotteita, niin jokainen tuote pitää rekisteröidä erikseen täyttämällä aina lomake kokonaisuudessaan ja painamalla ”Lähetä” painiketta.

Voit rekisteröidä takuun myös palauttamalla IISI tuotteen mukana tulevan takuukortin.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tuotteen sarjanumero *

Sukunimi *

Etunimi *

Katuosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Ostopäivämäärä *

Myyntiliike *

Asennusliike *