Om oss 2017-03-27T15:01:07+02:00

HISTORIEN OM GREEN ROCK

Vi är experter på avloppsvattensystem, ett finländskt företag som växer, även internationellt. Vårt sortiment består av erkänt förstklassiga produkter som vi tillverkat och utvecklat sedan år 1998. Vi har redan tillverkat mer än 30 000 st. och exporterat dem till 28 länder.

Vårt sortiment består av avloppsvattensystem för nybyggen, saneringsbyggen, enfamiljshus, fritidsbostäder, sommarstugor, lägergårdar, campingområden, bygemenskaper, radhus och alla som behöver en säker och förstklassig avloppsrening utanför det kommunala avloppsnätet. Våra produkter är en del av fastighetens välfungerande husteknik.

Vi drivs alla av en passion för våra produkter, och satsar ständigt på produktutveckling och kvalitet. Varumärket Green Rock IISI är pionjär på sitt område. Det har redan i flera år aktivt lanserat nya innovationer på marknaden och tillfredsställt talrika kunder liksom även oss själva som har ett långvarigt förhållande till konstruktion, produktutveckling, tillverkning och marknadsföring i egenskap av producenter för avloppsvattensystem.
Vi har ett orubbligt mål med allt vad vi gör; avloppsvattenrenoveringen ska vara IISI. Av proffs, pålitligt, enkelt och lätt för alla kunder.

Du hittar våra produkter hos sakkunniga återförsäljare i Finland och på den internationella marknaden.